Grillskole

SLIK BLIR DU NABOLAGETS GRILLMESTER

Hvordan tennes grillen? Når er kjøttet ferdig? Hvilket utstyr er nødvendig? Hvordan griller jeg med største sikkerhet? Hvilken grillmetode passer til hvilke råvarer? Det er mange spørsmål som kan oppstå når du gir deg i kast med grillingen, men vi er her for å hjelpe deg. Spiss derfor blyanten, sett ørene på stilk og puss grilltangen. Nå er det nemlig tid for grilling.

Opptenning

Opptenning

En god opptenning er avgjørende når du skal imponere familie og venner med lekker mat fra kullgrillen.

Les mer

Grillmetoder

Grillmetoder

Lær de fire grillmetodene – og du kan grille alt fra oksemørbrad og omelett til cupcakes og pizza.

Les mer

Kjernetemperatur

Kjernetemperatur

Det er blant annet kjernetemperaturen som avgjør når kjøttet er perfekt. Hvis du har kontroll på den, har du kontroll på steken

Les mer

Røking

Røking

Røk gir maten en udefinerbar ekstra kvalitet. Alt som kreves er litt røketre, og lysten på å eksperimentere.

Les mer

Grillsikkerhet

Grillsikkerhet

Sett sikkerheten i høysetet og unngå uhell – grilling skal nemlig handle om hygge og gode opplevelser.

Les mer

Vedlikehold

Vedlikehold

Få gode tips til vedlikeholdet av grillen, så får du en funksjonell, stabil og lekker grill i mange år fremover.

Les mer