Røkskolen

Alt som er verdt å vite om røk

Røkt laks. Røkt mørbrad. Pulled pork. Du finner lekre røkte retter overalt. Men har du selv prøvd å røke? Flere og flere gir seg i kast med røking i jakten på den perfekte grillsmaken, og med et ønske om å utfordre seg selv i matlagingen. Er du klar? Last ned 'Den enkle røkveiledningen' her!

Innledning til røk

Grilling er ikke rakettvitenskap, men en enkel måte å legge til et nytt, morsomt kapittel i dine opplevelser ved grillen.

Les mer

Røkteknikk

Lær hvordan du klargjør grillen til røk, velger det riktige røkutstyret og hvordan du lager spennende, nye smaksopplevelser på grillen og smokeren.

Les mer

Røktilbehør

Når du får smaken for røking, får du garantert også smaken for å utvide ditt arsenal av tilbehør. Og da er det masse å velge mellom.

Les mer

 

Download ”Den enkle røkveiledningen”

Weber har utarbeidet en folder med Claus Hasses beste tips og triks til de helt basale ting, som du skal vite for å få suksess som røkbegynner.

Download folder

Kunnskap om røk

Det er mange holdninger til røking og teorier om hva som fungerer best. Få svar på dine spørsmål samt tips og triks fra Webers røkeksperter.

Les mer

Oppskrifter med røk

Oksekjøtt, svinekjøtt, fjærkre, fisk, ost, frukt og grønt – nesten alt kan røkes. Velg blant en rekke oppskrifter til kullgrill, gassgrill, Weber® Q® og smoker.

Les mer