Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Hver gang du besøker vårt nettsted, registreres besøket ved hjelp av informasjonskapsler – små datafiler som lagres på datamaskinen din, og som forteller oss om ditt besøk. Informasjonskapsler forteller oss blant annet varigheten av besøket, hvilke områder du besøker, hva du er mest interessert i, om datamaskinen har besøkt oss før, hvilken nettleser du bruker og lignende. Informasjonskapsler er derfor et redskap vi bruker for å forbedre brukeropplevelsen, og måten vårt nettsted fungerer. Vi håper at du vil tillate vår bruk av informasjonskapsler.
 
Slik sletter du informasjonskapsler
Ettersom informasjonskapsler befinner seg på din datamaskin, kan du alltids se, endre eller slette disse. Du kan stille inn nettleseren slik at det ikke lagres informasjonskapsler på datamaskinen din. Vær imidlertid oppmerksom på at uten informasjonskapsler kan du i noen tilfeller ikke bruke alle funksjonene på nettstedet. 
 

Opplysning om informasjonskapsler
Alle norske nettsteder er forpliktet til å informere hvilke informasjonskapsler som lagres på datamaskinen din. Loven krever at brukerne må gi sitt samtykke til bruken av slike informasjonskapsler.