Grillkurs - Sertifisert av Weber®

3 TIMERS GRILLKURS

Grillkurs - Sertifisert av Weber® er Webers mobile grillskole, som kjører rundt i landet og avholder tretimers kurs med praktisk og teoretisk undervisning. Grillkurs - Sertifisert fra Weber® kommer til en rekke norske byer ut over året. Webers profesjonelle grillkokker tilbyr undervisning der du får lære deg mer om forskjellige grillmetoder, bli kjent med spennende tilbehør og selvfølgelig grille og smake på massevis av inspirerende og god mat. Kurset passer både for nybegynnere og rutinerte grillere.

Kurssteder hvor billetter selges online

Kjøp billetter her

Torsdag 8. juni
Kl. 17.00- 20.00
Obs! Bygg Forus
Forusbeen 10
4033
Stavanger
Fredag 9. juni
Kl. 17.00-20.00
Obs! Bygg Madla Treskeveien 7
4043 Hafrsfjord

 

Lørdag 10. juni
Kl 11.00-14.00
Elkjøp
Stormarked
Haugesund
Raglamyrveien 8
5536 Haugesund
Mandag 12. juni
Kl. 17.00-20.00
Jernia Stormarked Karmøy
Fotvegen 1
4250 Kopervik

 

Tirsdag 13. juni
Kl. 17.00-20.00
Jernia Aksdal
Aksdal Senter
5570 Aksdal
 

 

Kurssteder hvor billetter selges hos forhandler

Onsdag 7. juni
Kl. 17.00- 20.00
Plantasjen Forus
Stokkamyrveien 28
4313 Sandnes

 

 

På den offisielle norske Facebook-siden kan du finne inspirasjon til nye grilleventyr, og holde deg oppdatert på alt av våre nye produkter og grillnyheter. 

 

 

 

 

Bli med Weber On Tour

Hva er Grillkurs - Sertifisert av Weber®?

Grillkurs - Sertifisert av Weber® er grillkurs på 3 timer som kommer til å avholdes hos forhandlere flere steder i landet. På kurset får du lære deg mer om ulike typer av grillmetoder, samtidig som du introduseres til Webers brede sortiment av griller og det aller seneste av tilbehør.

 

 

Hva får du med hjem?

 

Mange nye grillferdigheter, et oppskriftshefte, et forkle og muligheten til å kjøpe de grillproduktene som du arbeider med på kurset.

 

Hva koster det?

 

Det koster 499,- for et tretimers kurs inkl. smaksprøver

 

Hva underviser vi i?

 

Du lærer å bruke din kull- eller gassgrill optimalt. Det vil si at du lærer å tenne opp grillen og blir introdusert for ulike grillteknikker, grunnleggende grillmetoder og det nyeste grilltilbehøret. Kursene veksler mellom teori og praksis, og ender opp med at du selv skal tilberede spennende grillretter på de ulike grillene. Målet med undervisningen er at du skal bli trygg nok til å gi deg i kast med nye grilleventyr – til stor glede for deg selv og dine gjester!

 

Hvem kan delta?

 

Kursene henvender seg både til nybegynnere og erfarne, menn og kvinner – kort sagt alle som har interesse for grilling.
Generelt tilpasses undervisningen til deltagernes grillnivå, hvor det blir oppgaver både for nybegynnere og erfarne grillere. Det legges vekt på gruppeinndeling hvor alle nivåer er representert og hvor samarbeid står i fokus. Det er plass til maksimalt 36 deltagere på hvert kurs.

 

Hvem underviser?

Kursholderen er en av Weber sine egne grilleksperter med flere års erfaring, i samarbeid med en eller flere assistenter.

Hvor avholdes kursene?

Grillkurs - Sertifisert av Weber® setter opp griller, telt og utstyr for undervisning utenfor Weber-forhandlere flere steder i landet.

Når avholdes kurset?

 

Under kan du se når vi kommer til ditt nærområde.